Alo uten like

Om oss

Alo er et gammelt nordnorsk uttrykk for spetakkel. Vi er sikkert flere som har fått beskjed fra besteforeldre om at her var det et alo uten like?

Du skal merke Alo! Vår ambisjon er alltid å gjøre jobber som blir hørt og sett – og som føles. Hvis vi samtidig får lage løsninger som utfordrer både kunder og publikum, er det ingenting som gjør oss gladere. Vi tror nemlig det er sånn de beste og mest effektive resultatene skapes – ved å snakke til både hjernen og hjertet hos de vi skal nå.

For å få til dette er idéprosessen vårt viktigste våpen, der god research gir innsikt og sikrer løsninger som faktisk gjør den jobben våre kunder har bruk for. Vi er 7 ansatte med ulik fagkompetanse og erfaringer, som alle setter æren i å levere godt håndverk.

Alo ble stiftet i 2018, da Reddi, Estory og Flip slo seg sammen. I tillegg fikk vi med oss Tonje fra Feber. Selv om alle hadde etablerte byråer på hver sin kant, så vi verdien av å skape et større tverrfaglig byrå i Tromsø og Nord-Norge – som også skal merkes nasjonalt.

Tjenester

Kommunikasjons­rådgivning

Markeds- og kommunikasjons­strategi

Merkevare­bygging

Sosiale medier

Digital markeds­føring

Logo og visuell identitet

Grafisk design

Webdesign

Tekst og innhold

Film og animasjon

Foto