Alo uten like

Ny byråleder i Alo
av

Liv-Inger Resvoll overtar som byråleder etter Thomas Eskildsen, som begynner som markedssjef i EiendomsMegler 1 Nord-Norge.

– Det var naturlig å ta over når Thomas tar fatt på nye utfordringer utenfor Alo. Det er kjempesynd at han slutter, men vi håper jo at vi ser mer til han fra den andre siden, sier Liv-Inger, og legger til med glimt i øyet:

– At en så sterk merkevare og landsdelens største eiendomsmegler rekrutterer fra våre rekker når de skal ansette markedssjef, tar vi som et kompliment.

Kjent rolle

Liv-Inger er ikke ukjent i rollen. Hun startet opp Reddi AS i 2013 med et ønske om å hjelpe lokale bedrifter å bli synlig på nett, og var daglig leder der fram til fusjonen med Flip og Estory i fjor.

– Vi slo oss sammen fordi vi har lyst til å levere mer helhetlige tjenester til kundene våre. Vi er en skikkelig bra gjeng i Alo, med designere, filmfolk og tekstforfattere. Ambisjonen vår er å jobbe med kunder ikke bare i Nord-Norge, men også nasjonalt, sier Liv-Inger.

Spille på flere strenger

Den nye byrålederen er opptatt av at bedriftene må være til stede i flere kanaler, og at de i sin kommunikasjon med markedet bør ha større bredde.

– Det nytter ikke bare å fortelle om bedriften din, du må fortelle historien på flere måter. Både små og store aktører må spille på flere strenger. Du bør ha en tydelig grafisk profil, en brukervennlig nettside med klar og forståelig tekst, og være til stede i sosiale medier der du bør bruke både tekst, design, bilder og video for å nå ut. Og så må du bli funnet på Google, sier Liv-Inger Resvoll.

Nå gleder hun seg til å ta over roret i Alo:

– Vi har masse spennende på gang. Jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med kundene våre – både gamle og nye!